март 31, 2022

Македонија во група со Португалија, Турција и Луксембург во квалификациите за EHF EURO 2024

Сениорската машка репрезентација на Македонија е дел од група 1 заедно со репрезентациите на Португалија, Турција и Луксембург во квалификациите за пласман на Европското Првенство 2024

Прочитај повеќе