март 9, 2022

Селекторот Кирил Лазаров го објавува списокот на повикани ракометари за 2023 Men’s World Championship Qualification Europe Phase 2 Part 1

Селекторот на машката сениорска репрезентација, г-дин Кирил Лазаров го објавува списокот на повикани ракометари за собир за претстојните натпревари во рамки на 2023 Men’s World

Прочитај повеќе