февруари 14, 2021

Информација

Почитувани, Ве информираме дека на Седницата на Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија која се одржа online на ден 12.02.2021 година беа донесени следните заклучоци/предлози: Информација

Прочитај повеќе