декември 9, 2020

Соопштение

Почитувани, Согласно член 23, 28, 30, 32 и 34 од Статутот на Ракометната Федерација на Македонија, Управниот Одбор на ден 07.12.2020 година донесе Одлука, согласно Член

Прочитај повеќе