јуни 3, 2020

Сениорите во вториот шешир за извлекувањето на квалификациските групи за ЕП 2022

Машката сениорска репрезентација е дел од вториот шешир за претстојното извлекување на квалификациските групи за ЕП 2022 во Унгарија и Словачка. Извлекувањето на квалификациските групи за ЕП

Прочитај повеќе