јули 30, 2019

РФМ ја исплати премијата од 40.000 евра на сениорската репрезентација за пласман на ЕП Австрија/Норвешка/Шведска 2020

По претходно донесена одлука на Управниот Одбор, денес Ракометната Федерација на Македонија ја исплати премијата од 40.000 евра на машката сениорска репрезентација за пласманот на

Прочитај повеќе