мај 23, 2019

Симе Симовски го објави списокот на ракометарки за ЕХФ неделата

Селекторот на женската сениорска репрезентација, Г-дин Симе Симовски го објави списокот за ЕХФ неделата. Во склоп на ЕХФ неделата, покрај тренинзите, сениорската женска репрезентација двете средби од

Прочитај повеќе