декември 1, 2018

Втора победа на сениорките во квалификацискиот циклус

Женската сениорска репрезентација забележа клучна победа во квалификацискиот циклус за обезбедување бараж натпревар за СП 2019. Вечерва Македонија беше поуспешна од репрезентацијата на Исланд со

Прочитај повеќе