јануари 15, 2018

Со сите сили: ЗА МАКЕДОНИЈА!

И покрај енормно тешкиот меч одигран на стартот на 13-то Европско ракометно првенство во Загрепската арена – тензичноста, критички интонираните обвинувања насочени кон арбитерите, неизвесноста која

Прочитај повеќе