октомври 6, 2017

Данило Брестовац објави поширок список на ракометари за Кадетската репрезентација на Македонија

Селекторот на Кадетската машка репрезентација на Македонија, Данило Брестовац, објави широк список од 46 млади ракометари од генерацијата 2000 и помали, чиј развој и напредок

Прочитај повеќе