март 26, 2017

Македонија ќе биде организатор на ЕХФ Шампионат за мажи до 20 години во 2018 година

На состанокот на Извршниот комитет на ЕХФ, одредени беа домаќините на континенталните натпреварувања во младинските категории во машка конкуренција за 2018 година. Македонија, која во

Прочитај повеќе