март 7, 2017

Известување за собир на Женска сениорска репрезентација

Селекторот на Женската сениорска репрезентација на Македонија, Симе Симовски, го објави списокот на ракометарки повикани за подготовки за време на ЕХФ националната недела (13-19.03.2017). Симовски се

Прочитај повеќе