јануари 7, 2017

Покана за прес-конференција

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве поканува на прес-конференција, по повод настапот на машката сениорска репрезентација на Светското првенство Франција 2017. Прес-конференцијата

Прочитај повеќе