јуни 14, 2016

Обраќање на Живко Мукаетов, Претседател на Ракометната Федерација на Македонија

Драги репрезентативци, ракометни работници, почитувани претставници на медиумите и љубители на ракометот, Нашите ракометни сениори на 15 јуни 2016г. во 20:00 часот ќе се соочат

Прочитај повеќе