март 25, 2016

Информација за медиумите

Во пресрет на квалификациите за пласман на Летните Олимписки игри Рио 2016, Ракометната Федерација на Македонија ангажираше стручен спортски психолог, кој ќе им биде на

Прочитај повеќе