февруари 8, 2016

ЕХФ рангирање за последните 2 години: Македонија 11-та во машка и 19-та во женска конкуренција

Европската Ракометна Федерација, денеска го објави официјалното рангирање на европските репрезентации според настапите и резултатите во 2014 и 2015 година. Земени во предвид вкупните учиноци како

Прочитај повеќе