ноември 14, 2015

Извлечени противниците на Македонија во Квалификациите за Младинското машко ЕП и Јуниорското женско СП 2016

Машката младинска репрезентација во Квалификациите за ЕП 2016 ќе игра во група со Швајцарија, Црна Гора и Фарски Острови, на турнир што ќе се одржи

Прочитај повеќе