август 26, 2015

Известување од ЗРТМ

Центарот за едукација на ракометни тренери, последен пат пред натпреварувачката сезона 2015/16 организира Модул 1 за едукација на тренери, кој ќе се одржи од 4

Прочитај повеќе

Победнички почеток на машките екипи на турнирот во Брашов. Девојките стартуваат попладнево

Две машки екипи од Националната Спортска Академија, до 18 и до 16 години, денеска со победи го отворија настапот на меѓународниот турнир во Брашов. Селекцијата до

Прочитај повеќе