јуни 11, 2015

Покана за прес конференција

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека по повод претстојниот квалификационен натпревар помеѓу националните селекции на Македонија и Чешка за ЕП2016

Прочитај повеќе