Информација за медиуми

Информација за медиуми

Почитувани претставници на медиумите,

Согласно насоките и мерките за заштита и превенција од вирусот CoVid-19, Ве известуваме дека на ден 13.02.2021 (сабота) со почеток во 12.00 часот ќе биде организирана online (без присуство) прес-конференција за медиуми врска одржаната online Седница на Управен Одбор на РФМ (12.02.2021).

Ве молиме Вашето присуство на online прес-конференцијата за медиуми да го најавите на емаил адресата: handball@macedoniahandball.com.mk(12.02.2021 до 18.00 часот), и да наведете Ваша електронска адреса за приклучување на закажаната оnline прес-конференција.fullxxxvideos.ccfullxxxvideos.cc  

 

Со почит,

Ракометна Федерација на Македонија

12.02.2021

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации