февруари 12, 2021

Информација за медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Согласно насоките и мерките за заштита и превенција од вирусот CoVid-19, Ве известуваме дека на ден 13.02.2021 (сабота) со почеток во

Прочитај повеќе