Наши пријатели

(ФОТО) Собир на сениорската машка репрезентација

sobir-3 (1)

sobir-3 (2) sobir-1 sobir

Фото: ГОЛ.МК

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright