ЗРТМ: Модул 3 – распоред на предавања

ЗРТМ: Модул 3 – распоред на предавања

Здружението на ракометни тренери на Македонија организира Модул 3 што ќе се одржи во периодот од 4 до 6 ноември 2016 година во хотел „Лоџ“ во Маврово.

РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член