ЗРТМ: Модул 2, прв дел

ЗРТМ: Модул 2, прв дел

Пред почетокот на натпреварувачката сезона, ЗРТМ организира прв дел од Модул 2 што ќе се одржи во периодот од 03 до 05 септември 2016 година во хотел „Истатов“ во Дојран.

МОДУЛ 2, ПРВ ДЕЛ – РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија донесе Одлука по пристигнато барање од

Известување до медиуми

Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитирање на претставниците на медиумите за