Наши пријатели

РК ПРОЛЕТ 62


Адреса на клубот: Ул. Бојмија бр.1/1-41, 1000 Скопје

Одговорни лица:

Сашо Огњановски (075/222-333);

Петар Тотиќ (070/333-319)

E-mail: rkprolet62@yahoo.com; saleogn@gmail.com; toticpetar@yahoo.com

Сала: Македонско Сонце населба Пролет , Ул. Мирче Ацев бб; Сала на ОУ 11 Октомври

Боја на дрес: жолт / зелен
Боја на шорц: црн
Голмани: црн / црвен / жолт

 

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright