„Насилството раѓа насилство. Сопри го, не го разгорувај“

„Насилството раѓа насилство. Сопри го, не го разгорувај“

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

ИНФОРМАЦИЈА

Почитувани, Женската сениорска национална селекција , во рамки на квалификацискиот циклус Women’s EHF EURO 2024