МОДУЛ 2 – Список на кандидати и распоред на предавања

МОДУЛ 2 – Список на кандидати и распоред на предавања

Во периодот од 6 до 8 ноември во хотелот „Истатов“ во Дојран ќе се одржи МОДУЛ 2 втор дел, за кандидатите што успешно го минаа првиот дел.

СПИСОК НА КАНДИДАТИ

РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации