МОДУЛ 1 – Список на кандидати и распоред на предавања

МОДУЛ 1 – Список на кандидати и распоред на предавања

На 8 и 9 ноември во хотелот „Истатов“ во Дојран ќе се одржи МОДУЛ 1 втор дел, за кандидатите што успешно го минаа првиот дел.

СПИСОК НА КАНДИДАТИ

РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија донесе Одлука по пристигнато барање од

Известување до медиуми

Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитирање на претставниците на медиумите за