Конкурс за полагање на млади ракометни судии

Конкурс за полагање на млади ракометни судии

Ракометната Федерација на Македонија и Здружението на ракометни судии на Македонија, објавуваат Конкурс за полагање на млади ракометни судии.

Право на учество на Конкурсот имаат сите граѓани на Република Македонија на возраст од 16 до 32 години.

Пријавувањето за Конкурсот се врши со доставување на уредно пополнета пријава (CV) на електронска адреса (e-mail): kmetalari@macedoniahandball.com.mk и zrsmsk@yahoo.com.

Конкурсот трае до 30.07.2016.

КОНКУРС ЗА ПОЛАГАЊЕ НА МЛАДИ РАКОМЕТНИ СУДИИ

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Селекторот на машката сениорска ракометна репрезентација Кирил Лазаров го објавува поширокиот список на ракометари за претстојните натпревари во рамки на Men’s EHF EURO 2024 Qualifiers

Селекторот на машката сениорска ракометна репрезентација, г-дин Кирил Лазаров го објавува поширокиот список

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве информираме дека г-дин Славе Николов поради зголемен ангажман како