Конкурс за избор на стручни лица, тренери во Национална Спортска Академија

Конкурс за избор на стручни лица, тренери во Национална Спортска Академија

Потребните документи наведени во Конкурсот треба да се достават на адреса на канцеларијата на Ракометната Федерација на Македонија (Бул. Кузман Јосифовски – Питу, бр.15, 1000 Скопје), најдоцна до 19.12.2018 година.

                                                 

                                                  КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА СТРУЧНИ ЛИЦА, ТРЕНЕРИ ВО НСА

                                                                   

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести