Конкурс за избор на стручни лица, тренери во ДСУ Спортска Академија – Скопје

Конкурс за избор на стручни лица, тренери во ДСУ Спортска Академија – Скопје

Потребните документи наведени во Конкурсот треба да се достават на адреса на канцеларијата на Ракометната Федерација на Македонија (Бул. Кузман Јосифовски – Питу, бр.15, 1000 Скопје), најдоцна до 25.03.2022 година, до 12 часот.

Конкурс за избор на стручни лица, тренери во ДСУ

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија донесе Одлука по пристигнато барање од

Известување до медиуми

Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитирање на претставниците на медиумите за