Конкурс за Final 4 Пионерска машка лига

Конкурс за Final 4 Пионерска машка лига

Ракометната Федерација на Македонија објавува:
КОНКУРС за организација на  Final 4 – Пионерска машка лига

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член