Известување за второ полагање лиценца за сезона 2020/2021

Второто полагање лиценца за сезона 2020/2021 ќе се одржи во Скопје на ден 12.09.2020 година (сабота).

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ЛИЦЕНЦА ЗА СЕЗОНА 2020/2021

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член