Известување за полагање лиценца за сезона 2016/17

Известување за полагање лиценца за сезона 2016/17

Првото полагање лиценца за судии и делегати (физички и теоретски тест) за сезоната 2016/17 ќе се одржи во Прилеп на 27.08.2016 година. Втората лиценца ќе се одржи во Скопје на 10.09.2016 година.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ЛИЦЕНЦА ЗА СЕЗОНА 2016/17

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија донесе Одлука по пристигнато барање од

Известување до медиуми

Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитирање на претставниците на медиумите за