мај 13, 2024

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРОДАЖБА НА ВЛЕЗНИЦИТЕ ЗА НАТПРЕВАРИТЕ ОД ЗАВРШНИОТ ТУРНИР ОД РАКОМЕТНИОТ КУП ВО МАШКА И ЖЕНСКА СЕНИОРСКА КОНКУРЕНЦИЈА

Ракометната Федерација на Македонија ги известува љубителите на ракометот дека завршните натпревари во рамки на ракометното КУП натпреварување во машка и женска сениорска конкуренција ќе бидат

Прочитај повеќе