март 26, 2024

Селекторот на женската сениорска ракометна репрезентација Кристијан Грчевски го објавува скратениот список на ракометарки повикани за собир

Селекторот на женската сениорска ракометна репрезентација, г-дин Кристијан Грчевски го објавува скратениот список на ракометарки повикани за собир за претстојните натпревари со репрезентацијата на Азербејџан

Прочитај повеќе

Информација

Почитувани, Согласно член  32, 34, 35, 38, од Статутот на Ракометната Федерација на Македонија во рамки на своите програмски определби, Управниот Одбор на ден 25.03.2024

Прочитај повеќе