ноември 4, 2023

Сениорската машка репрезентација со победа и нерешен резултат ја заврши ЕХФ неделата

Сениорската машка репрезентација на Македонија во рамки на ЕХФ неделата забележа една победа и еден нерешен резултат против репрезентацијата на Грција , во пријателските натпревари

Прочитај повеќе