септември 21, 2023

Извлечени натпреварувачките броеви за младинска, кадетска и пионерска машка лига за натпреварувачка сезона 2023/24

Денес во просториите на Ракометната Федерација на Македонија се одржа извлекување на натпреварувачките броеви на клубовите учесници во младинска, кадетска и пионерска машка лига за

Прочитај повеќе

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член 35 од Статутот на РФМ, односно Член 3 точка 11 од Законот

Прочитај повеќе