септември 7, 2023

Извлечени натпреварувачките броеви на клубовите учесници во Супер Женска лига за сезона 2023/24

Денес во просториите на Ракометната Федерација на Македонија, се оддржа извлекување на натпреварувачките броеви на клубовите учесници во Супер Женска лига за натпреварувачка сезона 2023/2024.

Прочитај повеќе