април 21, 2020

ИНФОРМАЦИЈА ЗА МЕДИУМИТЕ

Раководството на Ракометната Федерација на Македонија (РФМ) одлучи да не ја користи финансиската поддршка за 13 свои вработени во спортската администрација за месеците април и

Прочитај повеќе