ноември 4, 2019

Кадетите и Јуниорите ги дознаа своите противници за претстојните ЕХФ Шампионати во 2020 година

Кадетската машка ракометна репрезентација, денеска на извлекувањето во ЕХФ канцелариите во Виена ги доби своите противници за М18 ЕХФ Шампионатот што ќе се одржи во Скопје во период

Прочитај повеќе