јули 10, 2019

Македонија поуспешна од Босна во пријателските натпревари

Младинска женска репрезентација одигра два пријателски натпревари против репрезентацијата на Босна и Херцеговина. Натпреварите се одираа во Мостар и на двата натпревари поуспешна беше Македонската

Прочитај повеќе