декември 14, 2018

Сениорките во вториот шешир за извлекување на бараж натпревари за СП 2019 во Јапонија

Женската сениорска репрезентација на Македонија по успешниот квалификациски циклус обезбеди бараж натпревари за пласман на СП 2019 во Јапонија. Репрезентацијата на Македонија е дел од

Прочитај повеќе