декември 7, 2018

Ракометна Федерација на Македонија организира младински меѓународен ракометен турнир

Во рамките на своите програмски определби за стратешки континуиран развој на младинските категории, Ракометната федерација на Македонија во период од 17ти до 21ви Декември 2018 година ќе

Прочитај повеќе