јули 18, 2018

РФМ ја исплати премијата од 40.000 евра на сениорската машка репрезентација за пласманот на СП 2019

По претходно донесена одлука на Управниот Одбор, денес Ракометната Федерација на Македонија ја исплати премијата од 40.000 евра на машката сениорска репрезентација, за успешно минатите

Прочитај повеќе