јуни 23, 2018

Победа за Женската и пораз за Машката репрезентација на отворањето на Медитеранските игри

Ракометните селекции на Македонија со половичен учинок го минаа првиот ден од Медитеранските игри. Во натпреварите против соодветните селекции на Турција, најпрво Женската репрезентација оствари

Прочитај повеќе