април 13, 2018

Македонија ги доби противниците во Квалификациската група за ЕП 2020

Сениорската машка репрезентација на Македонија како носител на група го пречека извлекувањето на квалификациските групи за ЕП 2020 година. На церемонијата во Трондхајм, Норвешка, нашите

Прочитај повеќе