март 16, 2018

Симовски и Дамчевска ги скратија списоците за претстојните квалификациски турнири

Селекторите на Женската сениорска и Женската младинска репрезентација на Македонија ги скратија списоците на ракометарки за претстојните Квалификации за ЕП 2018, односно Квалификации за Младинско

Прочитај повеќе