октомври 17, 2017

Брестовац повика 18 ракометари на првиот собир на Кадетската репрезентација

Селекторот на Кадетската репрезентација на Македонија, Данило Брестовац, ги објави имињата на 18-те ракометари кои ги повика на првиот собир на репрезентацијата за подготовка и

Прочитај повеќе