септември 25, 2017

Сениорките го завршија подготвителниот турнир во Турција, последни подготовки пред Шведска во Скопје

Сениорската женска ракометна репрезентација на Македонија одигра три средби на меѓународниот подготвителен турнир во Анкара, Турција, каде оствари по една победа, пораз и еден нерешен

Прочитај повеќе